Rólunk

A Betonelem Gyártó és Forgalmazó Kft. 1990-ben történő megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét.

Célunk: az építőiparban, a magas, mély, ill. kertépítésben jelentkező minőségi igények kielégítése. Fontos továbbá, hogy biztosítsuk partnereink gyors, udvarias kiszolgálását, hogy ezzel is jó hírnevet szerezzünk magunknak, mind a megbízóinknak, mind az együttműködő partnereinknek. Legfőbb célunk, hogy megrendelőink mindig elégedetten távozzanak cégünktől és legközelebb ismét visszatérjenek hozzánk.

A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeink korszerű gépekkel kiskanizsai telephelyünkön készülnek. Termékeink jó minőségét a kiváló alapanyagok használatával, a termelés folyamatos ellenőrzésével és a minőségi paraméterek szigorú betartásával érjük el. Folyamatosan újuló árukínálatunkkal, széles választékunkkal segítjük partnereinket, hogy mindenkor megfelelően tudjanak választani mind a tervezés, mind a kivitelezés fázisában.

Hosszú távú és visszatérő együttműködésre törekszünk megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal és az általunk képviselt cégekkel.

Büszkék vagyunk rá, hogy beszállítóinkkal is olyamatos a partneri kapcsolatunk.